4 maj
klockan 12 - 15
Kryddnejlikegatan 9

Familjedag i Vättlefjäll!

Den 4 maj mellan kl: 12 – 15 kommer vi att ha en fullspäckad dag uppe i Vättlefjälls vackra natur.

Per Stjärnehag kommer och visar upp sin BEAD, som är ett elektriskt fordon där det går att köra på med manuell rullstol. Utan att hoppa över i ett säte. BEAD är ett jättebra sätt att komma ut och kunna ta sig fram på både vägar och i terräng smidigt och samtidigt få med sig sin rullstol.

Vi kommer även få möjlighet att låna kanoter från Kanotpoolen som är skapligt anpassade för personer med rörelsenedsättning. Så för er som hellre tar en tur ut på vattnet finns det goda möjligheter!

Vill ni hålla er på land kommer vi att ordna en kortare gemensam promenad i Vättlefjälls vackra natur på väl framkomliga stigar. Under promenaden kommer ni att få kunskap om både naturen och områdets spännande historia.

Sedan avrundar vi dagen med att grilla korv och bröd och få lite mer information om hur Friluftsfrämjandet och Kanotpoolen verksamheter fungerar.

Om någon behöver lättare hjälp så finns ledare med som kan stötta upp.

Så missa inte denna fullspäckade dag av naturupplevelser och trevligt sällskap!

 

När: 4/5 2024 kl. 12 -15

 

Var: Kryddnejlikegatan 9

 

Anmäl er till goteborg@rbu.se eller telefon 031-338 99 50 senast den 2 maj.

Vid anmälan så behöver vi namn på kontaktperson, antal personer, mobilnummer och eventuella allergier. Får du ingen respons på din anmälan så ring i stället.

Vid samtliga av föreningens aktiviteter filmar och eller fotar vi. Bilder och film kan komma att användas i RBU-nytt, på vår hemsida och Facebooksida.