Webbkonferens 2021 Staden ska funka för alla – om hållbara städer genom universell utformning

Staden ska funka för alla

Webbkonferens den 17 december – om hållbara städer genom universell utformning
Hur vi skapar användarvänliga och hållbara stadsmiljöer som möter människors olika behov genom livet. För fjärde året i rad anordnar Fastighetskontoret en konferens med fokus på universellt utformade stadsmiljöer för ökad delaktighet.
I år blir det en halvdag av spännande föredrag som avslutas med en sändning av ett nytt avsnitt av Götepod. I podden samtalar Björn Siesjö, Göteborgs Stads stadsarkitekt, med Anders Westgerd från GIL, föreningen som aktivt arbetar för att förändra ett otillgängligt samhälle, och Lilian Muller från Certec på Lunds Tekniska Högskola, forskaren som fokuserar på mänsklig mångfald i nybyggnation. De kommer att prata på temat: Vem bygger vi för?
Webbkonferensen som är en halvdag mellan kl 8.30-12.00 riktar sig till dig som planerar, utvecklar eller bygger stad, eller helt enkelt är intresserad av stadsutvecklingsfrågor.

Anmäl dig via detta formulär.

Sprid gärna vidare denna inbjudan – konferensen är gratis och öppen för alla!
För mer information, kontakta: Maria Bernström Printz, utvecklingsledare på Fastighetskontoret E-post: maria.printz@fastighet.goteborg.se, telefon: 031-368 12 38

Programmet kan komma att ändras. Mer information samt anmälningslänk, finns på www.goteborg.se/universellutformning

Konferensinbjudan Staden ska funka för alla 17 dec 2021