×

Vad vill du söka på?

skriv sökord och tryck ENTERHjälp oss genom att svara på en enkät om bostäder

Publicerad: 08-jun-2017

Har du eller din familjemedlem rörelsenedsättning och söker bostad i Göteborg? I så fall får du gärna delta i vår enkätundersökning.

 

RBU Göteborg med omnejd samarbetar med DHR Göteborg och Unga Rörelsehindrade Göteborg för att kartlägga bostadssituationen för personer med nedsatt rörelseförmåga. Vi har fått signaler att det blir allt svårare att få tag i tillgängliga bostäder i Göteborg och det vill vi försöka göra något åt! Första steget blir att kartlägga situationen idag.

 

För att göra detta har vi tagit fram en webbaserad enkät som ni gärna får svara på. Enkät finner ni på https://sv.surveymonkey.com/r/YKMG32B

 

Enkäten är anonym och är inte tänkt att publiceras utan detta ska användas för att vi ska få bättre kunskap. Den kunskapen vill vi sedan använda för att påverka till det bättre, både genom opinionsbildning och genom att sätta press på politiker och fastighetsägare.
Skulle du vara intresserad av att delta i en djupare intervju i ämnet kan du kontakta bjorn.lindquist@rbu.se