×

Vad vill du söka på?

skriv sökord och tryck ENTERVälkommen till Önskebrunnen

Publicerad: 15-mar-2017
AnnMarie & Sven-Åke Sjöholms stiftelse till förmån för funktionshindrade barn och ungdomar.

Något du önskar men inte behöver?

Den som säger att lycka inte kan köpas för pengar, har aldrig köpt en hundvalp. Att få köpa sig något man önskar men inte behöver, är både mänskligt och helt naturligt. I varje fall om du frågar Önskebrunnen. Och det behöver inte ens handla om ett husdjur. Din önskan kan lika gärna vara en konsertupplevelse, en resa, en bättre dator, modernare TV, ett onödigt dyrt klädesplagg, eller något helt annat som kan skänka en stunds glädje och tröst i en annars tuff vardag.

AnnMarie och Sven-Åke Sjöholm hade själva råd att förverkliga sina drömmar, i både stort och smått. Men framför allt älskade de att generöst dela med sig av livets goda trots, att de under livet själva drabbades av händelser som gav dem både nedsatt syn och hörsel. Genom att Önskebrunnen nu har blivit verklighet, har också deras sista önskan gått i uppfyllelse:
En egen fond som vill förgylla dagen för funktionshindrade barn och ungdomar. Om så bara för en stund.
För att kunna söka pengar ur Önskebrunnen måste du enligt fondens regler bo i Göteborg med omnejd, dvs Göteborg, Öckerö, Mölndal, Kungsbacka, Partille, Lerum/Floda, Kungälv och Härryda. Maxbeloppet som var och en kan söka är inte hugget i sten men ligger runt 20.000:-

För att kunna ansöka måste du fylla i en ansökningsblankett.
Den får du genom att skicka ett mejl med rubrik Önskebrunnen till stiftelsesupport.goteborg@seb.se. Skicka sedan din ifyllda ansökan senast den 30 januari 2017 till:
AnnMarie & Sven-Åke Sjöholms stiftelse,
c/o SEB, Institutioner & Stiftelser,
405 04 Göteborg.